Vroege vogels kunnen tickets boeken in de Warande

25 Mei 2021

Vroege vogels kunnen tickets boeken in de Warande

De coronacijfers gaan de goede kant uit. De federale en Vlaamse overheid hebben een reeks versoepelingen aangekondigd. Zo zullen cultuurliefhebbers binnenkort ook opnieuw naar voorstellingen en concerten kunnen gaan kijken in schouwburgen.

Cultuurhuis de Warande startte vorige week de verkoop van tickets voor het seizoen 2021-’22. Het merendeel van de voorstellingen, concerten, tentoonstellingen en workshops staan op de website. “Je kan tickets aanvragen via loting voor je favoriete voorstellingen of concerten. Wie tickets bestelt voor de loting geniet van een tijdelijke vroege-vogel-korting tot en met zondag 6 juni,” zegt schepen van cultuur Astrid Wittebolle die ook zetelt in het directiecomité van het cultuurhuis.

“Zoals steeds heeft de ploeg van de Warande een gevarieerd programma samengesteld met interessante namen uit binnen- en buitenland en met aandacht voor lokaal talent.”

Een greep uit het aanbod: Eastman & Sidi Larbi Cherkaoui, hetpaleis, NTGent & Milo Rau, Jools Holland and His Rhythm & Blues Orchestra , Luka Bloom, Emiliana Torrini, Toneelhuis & Olympique Dramatique, het Jef Neve Festival, Wouter Deprez , Willy Sommers, Overlezen, Nagedacht en  orgelconcerten van Organroxx.

“de Warande kiest voor een ticketverkoop via loting waarbij het computersysteem de tickets toewijst zodat iedereen evenveel kans maakt op goede plaatsen en je in alle rust je keuze kan maken,” zegt Astrid.

Meer info vind je op de site van de Warande