Studeerruimtes in de stad

30 Mei 2021

Studeerruimtes in de stad

Wist je dat je in onze stad op verscheidene plekken terecht kan om te studeren? Ideaal om je in alle rust voor te bereiden op de examens! 

Thuiswerkende familieleden, geen eigen bureau, drukke leefomgeving,... Het is niet altijd gemakkelijk om je te concentreren in deze examentijden. Daarom kan je nog tot 30 juni terecht in enkele publieke studeerruimtes! Je bent welkom in De Wollewei, De Warande en in de dienstencentra van Zorggroep Orion.

Stilte en steun

Een publieke studeerruimte heeft tal van voordelen. Je werkt in stilte, er is minder afleiding en meer onderlinge sociale controle. Het zorgt voor structuur en wederzijdse steun. Bovendien zijn de nodige faciliteiten beschikbaar, zoals gratis Wi-Fi. Het verlaagt op die manier ook de drempel voor studenten die bijvoorbeeld thuis geen internet hebben. 

Coronaproof

Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Daarom zijn de plaatsen beperkt en is vooraf reserveren verplicht. Meer informatie over de studieplekken vind je op : https://www.turnhout.be/studeerruimtes

 

Succes!!