Stadsparkfeesten gaan door

30 Maart 2022

Stadsparkfeesten gaan door

De stad organiseert weer Stadsparkfeesten. In het weekend van 3 tot 6 juni 2022 gaan we opnieuw samen live muziek luisteren, lekker eten en/of drinken en met het hele gezin genieten van een park vol animatie.

Stad Turnhout heeft de organisatie van het evenement uitbesteed aan Kollektiv Productions. ‘Die overeenkomst sloten we al af in 2020, met een looptijd van drie jaar, maar iedereen begrijpt waarom we pas nu hun eerste editie tegemoet kunnen zien. Vol vertrouwen overigens, want dit is hetzelfde collectief dat ons al jaren na elkaar elke zomer trakteert op een fantastische Panorama Zomerbar in Park Spooreinde. De invulling zit dus zeker goed, het enthousiasme bij het stadsbestuur zelf is ook groot. De Stadsparkfeesten waren altijd al een enorm populair evenement, en na de magere coronajaren zal de goesting alleen maar groter zijn.’

Ook het Stadsparkloop op vrijdagavond komt terug. De sportdienst zorgt ervoor dat we de Stadsparkfeesten naar goede gewoonte sportief kunnen inzetten. De entourage is echter nieuw, want dit jaar wordt de loop helemaal ingebed in de festiviteiten. Kollektiv Productions start al op vrijdagmiddag met de activiteiten, dus het hele park zal vol leven en muziek zitten. Een heel nieuwe sfeer voor de lopers, maar ongetwijfeld ook een fijne wisselwerking voor alle aanwezigen in het park.