Mee instappen samenaankoop laadpalen?

21 Juni 2023

Stad Turnhout heeft een elektrisch laadpalenplan opgesteld - want niet iedere burger heeft de mogelijkheid een eigen laadpaal te installeren.Sommige inwoners laden liever thuis zelf op. Dat doe je best via een (slimme) laadpaal - een gewoon stopcontact kan wel eens brand veroorzaken. Daarom dat we als stad ook in dit project mee instappen.

565 Kempenaars melden zich aan voor deze samenaankoop

Al 565 gezinnen nemen deel aan de samenaankoop laadstations voor particulieren, georganiseerd door IOK in samenwerking met alle 29 Kempense gemeenten, waaronder Turnhout.
Ondertussen zijn de firma’s aangesteld en zijn de prijzen en voorwaarden gekend. Vanaf nu kan iedereen een offerte op maat opvragen bij één of meerdere gekozen firma’s.
 

Niet aangemeld, toch geïnteresseerd? 

Iedereen die zich al inschreef voor de actie, ontving reeds bericht over de verdere stappen. De prijzen en voorwaarden van de actie blijven voor alle inwoners van de deelnemende gemeenten geldig tot en met 1 juni 2024. 

Wil je ook graag deelnemen? Contacteer dan één of meerdere gekozen firma’s en vraag een offerte op maat voor jouw laadstation. Je vindt de contactgegevens van de gekozen firma’s voor jouw gemeente met hun prijzen en voorwaarden via www.iok.be/laadpaal. We raden aan om steeds ook minstens één offerte op te vragen buiten deze samenaankoop, zodat je de best mogelijke vergelijking kan doen. 

Webinar op 22 juni volgen? 

Op 22 juni om 19.30 uur organiseert IOK in samenwerking met de gekozen leveranciers een digitale infosessie waarin zij kort een toelichting geven over hun werkwijze en product. Inschrijven is verplicht en kan via www.iok.be/laadpaal. De infosessie wordt opgenomen en na afloop op www.iok.be/laadpaal geplaatst.  

Vragen? 

Heb je nog vragen? Bel naar 014 53 50 52 of mail naar [email protected].  

 

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten om 40 % CO2 te besparen tegen 2030. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2030.be