April markt maand

04 April 2024

April is de ‘Maand van de Markt’. Dan worden de marktkramers én hun bezoekers in de hele provincie extra in de kijker gezet. Op 6, 13, 20 en 27 april krijgen de marktbezoekers krasloten, waarmee ze kans maken op marktbonnen en een e-bike.

Op zaterdag 6 april, de eerste marktdag van de maand, worden de feestelijke weken afgetrapt met een Maand van de Markt-promostand op de Grote Markt. Daar kunnen bezoekers aan het rad van fortuin draaien om zo kans te maken op een boodschappentas vol producten van onze marktkramers.

Krasloten

Tijdens de andere marktdagen in april vallen er ook prijzen te verdienen. Bij elke aankoop delen de marktkramers krasloten uit, waarmee hun klanten marktbonnen van 20 euro kunnen winnen. Met elk lot maken die bovendien kans op de provincieprijs, een e-bike ter waarde van 2 699 euro. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 4 mei, de winnaars kunnen dan hun bonnen ophalen. Hopelijk komt ook de e-bike in Turnhout terecht.

Met dit initiatief geven we een extra impuls aan de Turnhoutse zaterdagmarkt en steunen we onze marktkramers die zich elke week opnieuw inzetten. De markt is een verbindende ontmoetingsplaats waar veel Turnhoutenaren samenkomen om inkopen te doen of gezellig met elkaar te praten. We nemen dan ook met veel plezier deel aan deze actie. Onze markt verdient die aandacht.