50 jaar bib in jouw living?

10 Juni 2023

Bibliotheek Turnhout wordt 50 jaar. en dat wordt gevierd met een welgevuld feestweekend op 21 en 22 oktober.

Dit feestjaar wordt zelfs nog grootser dan dat! De jarige bib neemt een lánge aanloop naar het feest, kriskras doorheen de stad. Hoe kriskras precies - dus waar- wel dat bepalen de Turnhoutenaren zelf.
Wat komt er naar de Turnhoutse huiskamers? Wel de sterktes en troeven van de bib komen: dus verhalen, poëzie, comedy, muziek.

Dus de bib zoekt nu nog de locaties. En daarvoor hebben we de living van stadsgenoten nodig.

 

Living Live

Word jij net als de bib dit jaar 50 jaar, woon je op huisnummer 50 of heb je 50 andere goede redenen om in je living live te gaan? Stel je (huiskamer) dan kandidaat voor 30 juni. Ergens tussen 5 en 15 oktober strijken artiest(en) en publiek neer op jouw adres voor een van de liveoptredens uit de reeks ‘Living Live’.

Kandidaten moeten zich ervan bewust van zijn dat geheel onbekenden hun huiskamer zullen bezoeken, naast de familieleden en vrienden die ze ongetwijfeld zelf uitnodigen. Je maakt bovendien een uniek optreden mee, dat ook nog eens een beetje jouw stempel zal dragen, omdat je mee de setting en de sfeer bepaalt. Een avond om nooit te vergeten, dat kunnen we alvast garanderen.

 

Inschrijven kan via turnhout.bibliotheek.be/living-live.