10 weken Wollebos

16 Februari 2024

10 weken Wollebos

Speelpleinwerking Wollebos breidt uit!

Vanaf dit jaar kunnen Turnhoutse kinderen genieten van 10 weken Wollebos. De speelpleinwerking breidt het huidige aanbod van 6 weken uit naar 10 weken. 

Bij Wollebos kunnen kinderen van 6 tot 16 jaar terecht voor speelpret tijdens de paas- en zomervakantie. Elke week staat een creatief thema centraal waarbinnen kinderen zelf kunnen kiezen uit allerlei activiteiten. Door de grote variatie van het speelaanbod krijgen de kinderen een écht vakantiegevoel.

Stad Turnhout streeft ernaar om elk kind een fijne vakantie te bezorgen. ‘Wollebos biedt een betaalbaar vakantieaanbod aan zonder inschrijvingsstop. Zo kunnen alle kinderen genieten van vakantie-pret!

De workshops van "Turnhout Speelt" worden opgenomen in het programma van Wollebos. Ook daguitstappen van Turnhout Speelt organiseert, zullen op termijn opgenomen worden in het Wollebos-programma.

We gaan ook meer investeren in de begeleiding binnen de speelpleinwerking. Zo zullen de medewerkers van de jeugddienst aanwezig zijn! Zo is er voor de kinderen en voor de animatoren professionele  ondersteuning.  Zo blijven we als Stad Turnhout op de hoogte van wat er leeft op het speelplein en kunnen we mee oplossingen op maat uitwerken.