Campagne 2018 : Doe mee!

2018 is een cruciaal jaar voor Groen Turnhout. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan onze stad. We durven onze handen vuil te maken en werken dag na dag aan een warm en groen Turnhout. We tonen dat Groen werkt en dat het dus ook anders kan. Het werk is echter nog lang niet af. Het schip ligt op koers, maar de weg is nog lang. Groen is en blijft nodig.

Samen kunnen we van onze stad een groene, warme stad maken waar het fantastisch is om te wonen. We maken van Turnhout de plek waar we allemaal fier op zijn!

Ook jij kan meehelpen! Lid of geen lid, veel of weinig tijd. Veel handen maken het werk licht en de campagne sterk. Wil jij meehelpen aan een groen en sociaal Turnhout? Sluit je nu aan bij de doeners van Groen Turnhout!

“Werkendagen”

Net zoals in 2012 werkt Groen Turnhout tijdens zogenaamde open “werkendagen” aan het verkiezingsprogramma. A.d.h.v. 5 thema’s en bijgestaan door een onafhankelijk expert schrijven Groen-leden en -sympathisanten mee aan een groen verhaal voor Turnhout. Interesse? Deel jouw ideeën op een van volgende data. De “werkendagen” starten telkens om 10u00.

  • 24 maart : Mobiliteit – De Warande
  • 5 mei : Ruimtelijke Ordening, Wonen en sociale huisvesting – De Academie (Gemeentestraat 5)
  • 19 mei : Klimaat&Energie – Thomas More lokaal B111 (Campus Blairon 800)
  • 2 juni : Diversiteit – Thomas More lokaal A103 (Campus Blairon 800)
  • 16 juni : Armoede & Sociaal Beleid – De Academie (Gemeentestraat 5)

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze website, Facebook, Twitter en Instagram!

Tweet tweet

Volg @groenturnhout op twitter.

Groen Turnhout Facebook